ΜΗΤΕ - 0206E60000460500

Προσκυνηματική εκδρομή στα Μοναστήρια Βουλγαρίας 11-14.04.2018


ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ - ΣΟΦΙΑ - ΒΙΤΟΣΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
ΜΟΝΗ ΜΠΑΤΣΚΟΒΟ - ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ

4ημέρες Προσκυνηματική Εκδρομή,  11-14.04.2018


1η μέρα, Τετάρτη, 11.04.2018: Αναχώρηση νωρίς το πρωί, ολιγόλεπτη στάση για καφέ και συνεχίζουμε για να φθάσουμε στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο, περνάμε και συνεχίζουμε πλέον στη Βουλγαρία για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. 


2η μέρα, Πέμπτη, 12.04.2018:  Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για ξενάγηση στην πόλη της Σόφιας. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του Alexander Nevski, τη Βυζαντινή εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ (ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ), το ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΡΩΣΣΙΚΗ), το κοινοβούλιο, την Όπερα, το Αρχαιολογικό Μουσείο. Επίσκεψη στην εκκλησία της ΒΟΥΑΝΑ (ανήκει στην UNESCO). Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για το βουνό Βίτοσα, κοντά στην πρωτεύουσα της Σόφιας. Ξενάγηση στο Dragalevtsi Monastery Μονή Θεοτόκου, μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος. Αργότερα δείπνο και διανυκτέρευση.  

3η μέρα, Παρασκευή, 13.04.2018 Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την ιστορική ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ. Καθοδόν θα επισκεφτούμε το Bachkovo Monastery - Η Κοίμηση της Θεοτόκου, από τα παλιότερα Μοναστήρια της Βουλγαρίας. Φτάνοντας στη Φιλιππούπολη θα κάνουμε πεζή περιήγηση-ξενάγηση στην παλαιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά. Η ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, οι ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ, το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, το ΣΠΙΤΙ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ και η Εκκλησία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.  


4η μέρα, Σάββατο, 14.04.2018:  Μετά  το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη για το μοναδικό Μοναστήρι της ΡΙΛΑ. Επίσκεψη στα ανεκτίμητα κειμήλια και το μουσείο του ιστορικού Μοναστηριού. Κατόπιν επιστροφή με στάση στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα για τον απαραίτητο έλεγχο. Ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν για ξεκούραση. Άφιξη και τέλος εκδρομής.  


Σημείωση: Ο ξεναγός σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του group, διατηρεί το δικαίωμα, εάν καταστεί λόγος για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, να αλλάξει τη σειρά ή τις ώρες των ξεναγήσεων, χωρίς να αφαιρεθεί κάτι από αυτό. 


Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές/Περιήγησεις με πολυτελές λεωφορείο και έμπειρο οδηγό
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στην Σόφια ή σε ξενοδοχείο 4* στο Μπόροβετς
  • Ημιδιατροφή (3 Πρωινά & 3 Δείπνα στο ξενοδοχείο)
  • Επίσημος τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός 
  • Συνοδός εκδρομής
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης, φπα, διόδια 

Δεν Περιλαμβάνονται (πληρώνονται επι τόπου): Εισόδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεαματικά πάρκα, και γενικά επισκεπτόμενους χώρους, ποτά αναψυκτικά και νερά στα δείπνα, γεύματα εκτός ξενοδοχείου, χρήση του μίνι μπάρ στα δωμάτια, τηλεφωνήματα, προσωπικά έξοδα, φιλοδωρήματα, και γενικά ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται. 

Powered by NBW