ΜΗΤΕ - 0206E60000460500

Πάρος - ΝάξοςΠΑΡΟΣ - ΝΑΞΟΣ

3 ημέρες Προσκυνηματική Εκδρομή

1η μέρα:  Συγκέντρωση στο λιμάνι, επιβίβαση το πλοίο και αναχώρηση. Άφιξη στο λιμάνι της Πάρου, και μετάβαση για προσκύνημα στην Παναγία Εκατονταπυλιανή στήν Παροικιά. Κατόπιν θα συνεχίσουμε για Νάουσα όπου και ελεύθερος χρόνος. Προσκύνημα στην Μονή Αγίου Αρσενίου και κατόπιν επιστροφή στην Παροικιά. Ελεύθερος χρόνος και κατόπιν συγκέντρωση στο λιμάνι της Πάρου. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Νάξο. Άφιξη στο νησί της Νάξου, μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και διανυκτέρευση. 

2η μέρα:  Νωρίς το πρωί αναχώρηση για Θεία Λειτουργία σε κοντινό Ιερό Ναό. Κατόπιν πρωινό και εν συνεχεία αναχώρηση για Παναγία Αργοκοιλιώτισσα, Ορυχεία Μύριδας, Κορωνό, Απόλλωνα Κούρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, και κατόπιν βόλτα στην Χώρα της Νάξου για να θαυμάσουμε τα αξιοθέατα, το Κάστρο, να επισκεφθούμε την Εκκλησία Αγίου Νικοδήμου, κατόπιν ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η μέρα:  Αναχώρηση για να επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό Ταξιάρχη Κεραμοσκεπής Σαγκρίου, τον Μικρό Μυστρά στην κοιλάδα του Σαγκρίου, τον Άγιο Ελευθέριο, την Παναγία Δροσιανή, τον Απείρανθο. Ελεύθερος χρόνος και κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο, παραλαβή αποσκευών και αναχώρηση για το λιμάνι της Νάξου. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για επιστροφή.
Powered by NBW