ΜΗΤΕ - 0206E60000460500

Η Γνώμη των Πελατών μας << Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ >>


ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

Σας γράφω για να σας ευχαριστήσω τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου καθώς και οι φίλοι μας οι εκδρομείς για το άψογο ταξίδι που είχαμε στους Άγιους Τόπους από 8 μέχρι 14 Ιουνίου. Ήταν πράγματι ένα εξαίρετο ταξίδι από όλες τις πλευρές: Το πρόγραμμα εκτελέστηκε στην εντέλεια. Η ξενάγηση του υπεύθυνου της εκδρομής ήταν πολύ κατατοπιστική, διαφώτιζε τους εκδρομείς και φύγαμε από τους Άγιους Τόπους πάρα πολύ ευχαριστημένοι από όσα είδαμε και ακούσαμε. Είναι η πέμπτη φορά που επισκεπτόμαστε τους Άγιους Τόπους αλλά είναι η πρώτη φορά που νιώσαμε τόσα συναισθήματα και ικανοποίηση. Ευχόμαστε όπως ο Πανάγαθος Θεός να σας βοηθά στο έργο σας για να γνωρίσουν όσον το δυνατό περισσότεροι τους Τόπους που γεννήθηκε, περπάτησε, έζησε, βασανίστηκε αλλά και αναστήθηκε ο Κύριός μας.

Με εκτίμηση, Ε.Π.
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 

Θέλω να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο πρακτορείο ταξιδίων σας για την πολύ καλή οργάνωση της εκδρομής που έγινε στους Άγιους Τόπους και να συγχαρώ ιδιαίτερα την ξεναγό σας η οποία επέδειξε έναν άριστο επαγγελματισμό, συνέπεια, καλοσύνη και ευγένεια προς όλους.

Με εκτίμηση, Β.Π.ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Επιτροπή του Ταμείου Ευημερίας του Προσωπικού του ξενοδοχείου μας δραστηριοποιείται με πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και εκδρομές αρκετά χρόνια και πάντα με την υποστήριξη όλων των υπαλλήλων του ξενοδοχείου μας και των διοργανωτών. Κάθε χρόνο αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία και διοργανώνουμε μια εκδρομή. Φέτος η εκδρομή μας αυτή ήταν επιτυχής και σε όλους αξέχαστη γιατί μαζί με την αμέριστη συμπαράσταση και φροντίδα του ταξιδιωτικού σας γραφείου δημιούργησε θετικές εκπλήξεις σε όλους. Η εκδρομή ήταν πραγματικά συναρπαστική και άφησε ευχαριστημένους όλα τα μέλη του γκρουπ. Τόσο εγώ ως διοργανώτρια όσο και οι συμμετέχοντες φύγαμε με την υπόσχεση ότι θα ξαναπραγματοποιήσουμε αντίστοιχη εκδρομή με το γραφείο σας στο μέλλον και έτσι θα μας δοθεί η δυνατότητα να σας τιμήσουμε για ακόμη μια φορά για την προσφορά σας και να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας προς το έργο σας.
Συγχαρητήρια θέλω να δώσω αρχικά στον κύριο Δημόπουλο για την προσφορά του, την ιδιαίτερη φροντίδα του και τη λεπτομερή διοργάνωση που έκανε στην εκδρομή μας. Πιστεύουμε ότι στην δύσκολη εποχή που ζούμε, είναι πολύ όμορφο να μας δίνεται η δυνατότητα να ξεχνάμε τα καθημερινά μας προβλήματα και εκείνος το πέτυχε. Επίσης τον ευχαριστούμε για την άψογη επιλογή του προσωπικού που ενδιαφέρθηκε για τη διοργάνωση όπως η κυρία Ελένη αλλά και τους ανθρώπους που μας πλαισίωσαν και μας άντεξαν για μια ολόκληρη εωδομάδα όπως και ο κύριος Δήμος και η κυρία Μαρία. Μαζί με τα τόσα ευχαριστώ μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα μείνουμε πιστοί στο πνεύμα της αμοιβαίας υπόσχεσης για συνεργασία και σύσφιξη των σχέσεών μας. Είμαστε σίγουροι για το ποιόν του χαρακτήρα σας και της δουλειάς σας και ξέρουμε πως θα βρίσκεστε πάντα δίπλα μας αρωγοί στην προσπάθειά μας.

Με εκτίμηση, Μ.Β.ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν έχω λόγια πραγματικά να σας ευχαριστήσω για όλα. Περάσαμε πάρα πολύ καλά και το χρωστάω σε όλους σας. Οι συνεργάτες σας ήταν άψογοι και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι. Συγνώμη αν σας κούρασα και σας δυσκόλεψα. Χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε και μακάρι να ξανασυνεργαστούμε.

Με σεβασμό, Π.Α.ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ολοκληρώνοντας αισίως τήν εβδομαδιαία εκδρομή μας, τήν περιήγηση μας, στήν κεντρική Μακεδονία επιθυμώ να σας ευχαριστήσω για τήν άρτια διοργάνωση. Να ευχαριστήσω εκ μέρους τής συζύγου μου και τών συγγενών μας, Ε.Κ. & Α.Κ. που ταξίδεψαν για ακόμα μία φοράμε το πρακτορείο Himalaya. Ευχαριστούμε τήν ευγενική συνοδό μας και το γιό τής που κι εκείνος με τήν παιδική χάρη του πρόσφερε χωρίς ίσως να το ξέρει. Ευχαριστούμε τον οδηγό μας και όλο του προσωπικό του γραφείου.

Με πολύ εκτίμηση, Ν.Κ.Μ.ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Σχετικά με το ταξίδι στήν Αγία Πετρούπολη για 17-21/06/2015 του Σωματείου Βύρωνα <<Σπίτι τής Ευρώπης>>, θα πρέπει να μεταφέρω τίς ευχαριστίες και τόν ενθουσιασμό όλων των μελών τής αποστολής του Σωματείου για τήν άριστη οργάνωση και τόν σωστό διακανονισμό κάθε λεπτομέρειας του ταξιδίου, από τήν προετοιμασία στήν Ελλάδα, από τήν αναχώρηση στο αεροδρόμιο και από τήν εν γένει διαμονή σε άριστο ξενοδοχείο τής επιλογής σας αλλά και από τήν επιστροφή μας από το εξωτερικό. Οι άριστες αυτές εντυπώσεις όλων τών μελών τής αποστολής μας, μας παρακινούν όπως κάθε μελλοντικό μας ταξίδι ανατεθεί στο γραφέιο σας, προκείμενου να έχουμε τα ίδια άριστα αποτελέσματα. Σας ευχαριστούμε όλοι μας πάρα πολύ και ευχόμαστε να είσθε πάντα δυνατοί στήν εξαιρετικά επιμελημένη εργασία σας. 

Πρόεδρος Β.Σ. - Το Σπίτι τής Ευρώπης Βύρωνα ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ & ΠΕΛΛΑ

Με την ολοκλήρωση της Eξόρμησης του Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών στους νομούς Ημαθίας και Πέλλας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το πρακτορείο Himalaya Travel και εσάς προσωπικά για το σύνολο των ενεργειών και πρωτοβουλιών που συνέβαλαν αποφασιστικά στην ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή της εκδρομής μας και για την εν γένει άψογη συνεργασία μας.

Λ.Ζ. & Β.Κ. - Κολλεγιο Αθηνών


ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 

ΤΑΞΙΔΙ EUROSCOLA ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Όλα κύλησαν άψογα .. Το ξενοδοχείο ήταν εξαιρετικό, οι οδηγοί, η ευγένεια και η συνεργασία τους άψογη, η συνοδός μας ήταν άψογη και πολύ αποτελεσματική .. Όλα κύλησαν υπέροχα .. Σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία.
(Καθηγήτρια Π.Μ.)
    &
Περάσαμε υπέροχα η οργάνωησ από μέρους σας ήταν πραγματικά εξαιρετική και στο κομμάτι των μεταφορών αλλά και της διαμονής και τησ διατροφής. Η συνοδός σας η Μαρία ήταν επίσης εξαιρετική, μπράβο! θα σας σύστηνα ευχαρίστως. (Καθηγητής Χ.Γ.)


ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 

Χαιρετε & καλημέρα κ.Δημόπουλε,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε & συνχαρούμε θερμά, για την άρτια οργάνωση του Αγίου Προσκυνήματος, 19-25.07.2018. Επίσης, παρακαλώ σημειώσατε, την εξαιρετική παρουσία της κα. Σ. τόσο σε γνώσεις, πίστη, ήθος & επαγγελματισμό, καθόλη την διάρκεια του προσκυνήματος μας.  
Φιλικά
Σ. & Χ.Π.


ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 

Αξιότιμε κ. Δημόπουλε,
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας ..
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  
Μετ`ευχών και τιμής 
Ο Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος
Μητρόπολη Μεσογαίας Λαυρεωτικής 


ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΓΑΛΛΙΑΣ  

Αξιότιμε κ. Δημόπουλε, 
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας .. 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  
Με Εκτίμηση 
Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Ι. Μαρούλης
Ιερός Ναός Αγίου Φιλίππου 


73ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ SNTS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 

Αξιότιμε κ. Δημόπουλε, 
ως Πρόεδρος της Επιστημονικής Οργανωτικής Επιτροπής .. 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  
Με ιδιαίτερη τιμή και εγκάρδιες ευχαριστίες 
Χ.Κ. 


ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Αξιότιμε κ. Δημόπουλε,
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Μετα πολλών ευχών
Ενοριακός Ιερός Ναός Παμμέγιστων Ταξιαρχών εν Καλαμάτα

Powered by NBW